Upplagt:
Antal Personer: 5
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Sätt ugnen på 175 grader
2 - Bryn köttet salta och peppra i smör. Rör ner tomat puren låt fräsa med några minuter. Strö över mjölet blanda väl.
3 - Häll på balsamvinägern och låt koka i par minuter. Tillsätt kalvfond och vatten och rödvinet. Sänk värmen och sjud.
4 - Strimla baconet skär champinjonerna i bitar kvartar, grovhacka vitlöken. Häll av spadet från syltlöken.
5 - Bryn baconet, champinjonerna och vitlöken lätt i en het stekpanna med smör.
6 - Tillsätt baconblandingen och syltlöken i grytan rör om.
7 - Lägg i timjan , morot, persilja och lagerblad i grytan.
8 - Sätt på ett lock och ställ in i ugnen på mellersta fasen. Ugnskoka i ca 1,5 timme eller till köttbitarna blivit möra.
Servera med kokt potatis