Upplagt:
Antal Personer: 0
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Skär baconet i strimlor. Förväll dvs. koka hastigt upp i vatten och kasta bort vattnet detta göres eventuellt.
2 - Skär köttet i bitar, vänd i mjöl. Ta en plastpåse häll i mjöl och lägg i kött bitarna och skaka.
3 - Stek köttbitarna i lite olja och smör lägg över i en gryta. Vispa ur grytan mellan varje stekning med lite vin detta har jag aldrig gjort. Har nog tagit vatten.
4 - Skär lökarna i klyftor och fräs på. Lägg lökarna i grytan.
5 - Lägg dit resten utom SMÅLÖKEN OCH SVAMPEN lägg på ett lock t.ex. upp och ner vänd talrik låt marinera på sval plats några timmar eller över natten.
6 - Koka sedan upp grytan fyll på med vätska om det verkar vara lite vätska eller för tjock vätska.
7 - Koka sedan efter behov efter hur köttet är det skall vara välkokt kanske så mycket som 2 timmar.
HIT KAN MAN FÖRBEREDA OM MAN FRYSER GRYTAN KOKA BARA HALVA TIDEN
8 - Fräs små lökarna och svampen låt dem koka med det sista 15 minuterarna
Servera med Vitlökskrutonger kanske och kanske lite persilja
Smält smör och olja och häll i vitlök stek brödkrutonger så de blir gyllengula häll kanske lite persilja på