Upplagt:
Antal Personer: 10
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Bjöd Jesper och Anna på detta
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Lägg smör och mjöl i matberedare häll sedan på vatten lägg in i kyl och låt det vila ett tag.
2 - Dela degen i 10 små bitar kavla ut mellan gladpack och tryck sedan ut det i 10 små aluminiumformar ställ i kylskåp i 30 minuter
3 - Sätt ugnen på 225 grader.
4 - Ansa och strimla fänkål och purjolök. Skala och finhacka vitlöken fräs grönsakerna i smör i ca 5 minuter. Låt det svalna.
5 - Vispa samman Cream French och vin, ägg och kryddor. Ställ formarna på en plåt och fyll formarna med grönsakerna och äggstanningen. Grädda i ugnen ca 20 minuter
6 - Pensla musslorna med olja salt och grilla dem hastigt servera dem till pajerna med lite dill och grönsaker.