Upplagt:
Antal Personer: 0
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Koka upp grädde och salt i en kastrull.
2 - Smält socker och glykos i en kastrull tills det är gyllenbrunt. Tag kastrullen från värmen och tillsätt grädden försiktigt under vispning.
3 - Låt koka i ca 1 minut tills sockret löst sig. Svalna något i ca 2 minuter.
4 - Finhacka chokladsorterna och lägg i en bunke tillsätt smör, apelsinskal och cointreau.
5 - Häll den varma karamellsåsen över chokladen. Låt stå i 10 minuter UTAN att röra.
6 - Rör därefter ihop tryffeln med en slickepott.
7 - Häll tryffeln i en form med bakplåtspapper eller knäckforma. Låt stelna till nästa dag
8 - Pudra över kakaon och strö ver apelsinskalet . Skär tryffeln i bitar med en varm kniv.
9 - Förvara i lylen tills de sall ätas.