Chokladtryffel med chocklad

Upplagt: 0

Antal Personer: 30

Vegetariskt: Nej

Omdöme:
Ej testat

Om:


Ingredienser:

  • Mellangrädde 1 dl
  • Muscovadosocker 2 msk
  • Honung 1 msk
  • Kanel 1.5 tsk
  • Choklad mörk 200 g
  • Smör 50 g
  • Söt mandel 1 dl Garnering
  • Pistaschnötter 1 dl Garnering
  • Kakao 1 dl Garnering

Instruktioner:

1 - Koka upp grädde, socker, honung och kanel.
2 - Finhacka eller mixa chockladen och lägg den i en skål och häll gräddblandingen över chockladen och rör om .
3 - Blanda ner smör i mindre bitar, rör tills smeten blandat sig väl .
4 - Ställ smeten att stelna i kylen ett dygn.
5 - Tag ut smeten 2 timmar innan man man skall börja rulla små runda tryfflar.
6 - Rulla dem i hackade mandlar, pistaschnötter eller Kakao.