Upplagt:
Antal Personer: 0
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Lagat
Om:
När jag gjorde denna risotto hade jag ingen salladslök eller paprika eller peppar men det blev gott i alla fall.
Man kan servera till en fast fisk som man panerar med röda linser.
Man mixar 1 dl röda linser och siktar mjölet eventuellt sedan panerar man fisken med det.
Servera med en liten citron.
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Skala finhacka lök och vitlök. Fräs löken och hälften av vitlöken i olja.
2 - Tillsätt riset och låt det fräsa med en stund tillsätt 3/4 av vattnet och buljongen och vinet.
3 - Koka under lock i 20 minuter. Rör lite då och då
4 - Kärna ut paprikan och pepparfrukten och hacka dem fint. Skiva salladslöken.
5 - Fräs paprikan pepparfrukten salladslöken och resten av vitlöken .
6 - Tillsätt spenaten låt den precis mjukna
7 - Blanda i räkorna så de bara blir varma.
8 - Tillsätt räkröran och parmesanen till riset och späd med vattnet så det blir en krämig konsistens.
9 - Blanda i salt efter smak