Cre´me brulee med flädersmak

Upplagt: 0

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:
Ej testat

Om:


Ingredienser:

  • Äggula 3 st
  • Socker 0.5
  • Flädersaft 3 msk
  • Grädde 3 dl
  • Mjölk 1 dl
  • Socker 1 dl Gratinering
  • Hallon 1 dl garnering

Instruktioner:

1- Vispa ihop äggulor, socker, flädersaft, ställ undan.
2 - Koka upp grädde och mjölk låt kallna lite häll ner äggsmeten och fördela i portions formar 4 portionsformar eller 8 små portioner.
3 - Grädda i ugn på 125 grader i vattenbad i cirka 40 minuter .r.
5 - Sätt ugnen på 250 grader övervärme eller grill, Strö över socker i ett tunt lager Gratinera en eller ett par minuter tills sockret karameliserats och blivit ljusbrunt.
Servera allena eller med hallon eller andra bär.