Morötter med blodgrape vinägrett

Upplagt:

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:
Ej testat

Om:


Ingredienser:

  • Morot 0.5 Kg
  • Salt 0.5 tsk
  • Olja 0.5 msk
  • Blodgrape 2 st Vinägrett
  • Ingefära 2 msk Vinägrett
  • Dill 0.5 dl Vinägrett
  • Rapsolja 0.75 dl Vinägrett
  • Socker 0.5 tsk Vinägrett
  • Bovete 0.5 dl Garnering

Instruktioner:

1 - Skala morötter och jag tror skiva dem och lägg dem i vatten och lite olja koka dem i 10 - 15 minuter
2 - Skala grapen så och skär utt skinnfria klyftor.
3 - Blanda grape dill ingefära som är hackad och rapsolja. Smaksätt med salt och vitpeppar och lite socker efter behag.
4 - Rosta bovetekornen i het torr stekpanna tills de får färg.
5 - Lägg morötterna på ett fat strö över bovetet och häll över vinägretten.