Rimmad kalkon röst

Upplagt: 0

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:
Lagat

Om:
Rimma kött gör köttet mörare.
Servera en senapsås till och sallad med spenat svamp


Ingredienser:

  • Kalkonfile 500 g
  • Vatten 1 L Lag
  • Salt 0.5 dl Lag
  • Socker 2 msk Lag
  • Lagerblad 1 st Lag
  • Timjan 0.5 tsk Lag
  • Rosmarin 0.5 tsk Lag
  • Svartpeppar 3 st Lag

Instruktioner:

1 - Blanda salt, socker, lagerblad, timjan, rosmarin, peppar i en plastbunke.
2 - Lägg i kalkonbröstet låt stå kallt över natten.
3 - Sätt ugnen på 175 grader.
4 - Tag upp kalkonen ur lagen och skölj av dem och torka. Lägg den i ugnsfast smord form.
5 - Ugnsbaka tills den nått 70 grader innertemp
Servera senapssås till och sallad på spenat och svamp