Upplagt:
Antal Personer: 6
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Den måste stå minst 2 timmar innan servering, helst skall den göras dagen innan.
Jag gjorde den 2008/01 då ändrade jag lite i orginal receptet för att få mera smak,.
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 minuter.
2 - Gröp ur passionsfrukterna passera köttet.
3 - Vispa grädde till fast skum.
4 - Vispa ägg, äggula och socker poröst, rör ner Passionsfrukt och apelsinsaften i smeten.
5 - Smält gelatinet på svag värme blanda det med 1/4 av äggsmeten. Tillsätt sedan resten av äggsmeten.
Vänd sist ner grädden.
6 - Häll upp i glas eller koppar Låt stå i kylen minst 2 timmer gärna 4 timmar
7 - Dekorera med passionsfruktskärnor och chokladfigurer