Dill bakad torsk

Upplagt:

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:

Om:
Till detta recept skall det serveras paprikasås 1. Jag har aldrig lagat detta recept.


Ingredienser:

  • Torsk file 600 g
  • Salt 1 tsk
  • Svartpeppar 0.5 krm
  • Potatis 2 st
  • Olivolja 1 tsk
  • Salt 2 krm
  • Kummin 1 krm
  • Vitt bröd 2 st
  • Vitlöksklyftor 1 st
  • Dill 1 dl
  • Smör 75 g

Instruktioner:

1 - Sätt ugnen på 225 grader.
2 - Skiva potatisarna i 2 cm skivor pensla med olja och strö på kummin och salt lägg på bakplåtspapper.
Stek i ugn i 30 minuter.
3 - Lägg smör, vitt bröd, vitlök och dill i en matberedare kör till en grön smet.
4 - Skär fisken i portionsbitar salta och peppra vik ihop dem. Klicka på dillsmör och lägg fiskbitarna bredvid potatisen och gratinera i ytterliggare 10 minuter.
5 - Lägg fisken på potatisen och ringla paprikasåsen runt. Servera