Upplagt:
Antal Personer: 4
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Detta recept lagade 19:e februari 2003 jag bjöd Pontus och Petter på det.
Ingredienser:
Instruktioner:
1- Spara lite blomkålsbuketter och lite purjulök till garnering. Fräs blomkål och purjolök i lite olja.
2 -Häll på mjölk och grönsksbuljong låt det koka tills blomkålen är mjuk tillsätt 100 g philadelpiaost om så önskas. Mixa soppan smaksätt med salt och pepper.
Krutonger;
3Skär baguetten i tärninga och riv vitlöken och ingefäran . Rosta brödet oi smör och olja i stekpannan. Blanda i vitlöken och den rivna ingefäran när krutongerna fått färg.
Eller riv ingefäran och pressa ur saften blanda med vitlöken och brödet.
Garnera med blomkålsknoppar, purjo och krutonger.