Upplagt:
Antal Personer: 4
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Detta bjöd jag Ingalill och Rolf på som förrätt den 9/6 2007 Vi satt ute hela tiden och det var mycket varmt ute.
Vi drack ett vitt vin till Sauvignon vin till vinet vi hade var från Nya Zealand Stoneleigh 2006 Marlborough.
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Sätt ugnen på 250 grader
2 - Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg den i en ugnsfast form.
3 - Blanda grädde och vin och buljong och häll på sparrisen. Strö över pumpkärnor.
4 - Skär osten i 4 delar och lägg ovanpå sparris och nötter
5 - Gratinera i övre delen av ugnen i 6-8 minuter eller känn när sparrisen är färdig.
Man kan ha stekta små tomater och stekta små potatisar till. Jag hade bara stekta tomater till
då jag serverade den som förrätt