Upplagt:
Antal Personer: 4
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Om:
Denna rätt åt jag och Pontus och Petter till lunch 14/4 07 Det var mycket gott
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Skär grönsakerna, dvs löken, vitkål, broccolin i tunna klyftor. Skär pumpan i stavar i cm greda 0.5 cm tjocka. Riv Ingefäran och hacka vitlöken.
2 - Skär fisken i ung 3 cm kuber
3 - Tag tre djupa talrikar häll i mjölet, i en och ägget i en och kokos och ströbrödsblandningen i en
-Doppa först fisken i mjölet sedan i ägget sedan i kokkos och ströbrödsblandningen.
4 - Salta och peppra stek på låg värme fått färg på båda sidor.
Lägg i ugnsfast form Ställ in i ugn medans man gör nudlar och grönsaker. Fiskpinnarna skall stå i ugn i 7 minuter.
5 - Fräs grönsakerna och efter en stund häll i ingefäran och vitlöken Bränner lätt rör hela tiden.
Slå på sesam olja, soja,och mang chutney.
6 - Koka nudlar blanda med grönsakerna