Fiskpinnar och nudlar med grönsaker och ingfära

Upplagt:

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:

Om:
Denna rätt åt jag och Pontus och Petter till lunch 14/4 07 Det var mycket gott


Ingredienser:

  • Sej 600 g
  • Ägg 2 st
  • Fullkornsdinkel 1 dl
  • Ströbröd 1 dl
  • Kokosflingor 1 dl
  • Olja 1 msk
  • Smör 1 msk
  • Salt och Peppar 2 tsk
  • XXX 1 X
  • Ingefära 3 cm
  • Pumpa 500 g
  • Vitlöksklyftor 2 st
  • Olivolja 1 msk
  • Lök 2 st
  • Broccoli 1 st
  • Sesamolja 1 tsk
  • Nudlar 3 st

Instruktioner:

1 - Skär grönsakerna, dvs löken, vitkål, broccolin i tunna klyftor. Skär pumpan i stavar i cm greda 0.5 cm tjocka. Riv Ingefäran och hacka vitlöken.
2 - Skär fisken i ung 3 cm kuber
3 - Tag tre djupa talrikar häll i mjölet, i en och ägget i en och kokos och ströbrödsblandningen i en
-Doppa först fisken i mjölet sedan i ägget sedan i kokkos och ströbrödsblandningen.
4 - Salta och peppra stek på låg värme fått färg på båda sidor.
Lägg i ugnsfast form Ställ in i ugn medans man gör nudlar och grönsaker. Fiskpinnarna skall stå i ugn i 7 minuter.
5 - Fräs grönsakerna och efter en stund häll i ingefäran och vitlöken Bränner lätt rör hela tiden.
Slå på sesam olja, soja,och mang chutney.
6 - Koka nudlar blanda med grönsakerna