Kokt fiskfilé med ratatouille

Upplagt:

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:

Om:
Åt 2005 /03


Ingredienser:

  • Hoki 600 g
  • Salt 1 tsk
  • Svartpeppar 1 krm
  • Salt 2 tsk
  • Vatten 5 dl
  • Morot 1 st
  • Lagerblad 2 st
  • Potatis 3 st
  • Morot 1 st
  • Palsternacka 1 st
  • Olivolja 2 ml
  • Tomat 2 st
  • Paprika 1 st
  • Vatten 1 dl
  • Tomatpure 1 msk
  • Chilisås 2 msk
  • Vitlöksklyftor 1 st
  • Svartpeppar 1 krm
  • Citron 1 st

Instruktioner:

1 - Låt fisken halvtina
Koka upp Lagen
2 - Ratatouille
Skala skär potatis, morot, palsternacka, lök i mindre bitar. Fräs i olja
Skär tomater paprika mindre bitar lägg i kastrullen
Tillsätt vatten, buljong, tomatpuré, chilisås Smaka av med vitlök salt peppar
Koka under lock i 10-15 minuter
3 - Skär fisken in mindre bitar salta och lägg i lagen sjud fisken i 5 minuter eller tills innertemperaturen är 55 grader
4 - Garnera med citronskivor