Ugnskokt fisk med spenat

Upplagt:

Antal Personer: 4

Vegetariskt: Nej

Omdöme:

Om:
Jag gjorde detta recept den 12:e september och jag hade Quinoa till.


Ingredienser:

  • Hoki 400 g
  • Spenat 400 g
  • Soltorkade tomater 8 st
  • Vitlöksklyftor 1 st
  • Yougurt 2 msk
  • Permesanost 4 msk
  • Balsam vinäger 1 msk
  • Söt mandel 2 msk

Instruktioner:

1 - Skiva den frusna fisken och sätt in i ugn så den tinar lite och vattnet rinner av 200 grader
2 - Tina spenat och häll av vattnet blanda i soltorkade tomater, vitlök och yougurt.
3 - Smaka av med balsamvinäger, nötter och permesan
4 - Salta och peppra
5 - Häll spenatröran över fisken och låt den kokas färdig i ugnen
6 - Servera Quinoa som är kokad i buljong till.