Upplagt:
Antal Personer: 6
Vegetariskt: Nej
Omdöme:
Lagat
Om:
Gör gärna Bechamelsåsen och köttröran en dag i för väg.
Ställ i kylskåpet
Tre till två canneloni per person är lagom om man har sallad till
Ingredienser:
Instruktioner:
1 - Hacka lök och svamp fräs i stekpanna. Salta Peppra
2 - Tillsätt köttfärs stek färdigt. Svalna
3 - Gör Bechamelsås
4 - Smält smör och häll i mjölet och späd med mjölken vispa och koka på låg värme i 4 minuter ungefär så mjölsmaken försvinner.
5 - Tillsätt marsalavinet ställ kastrullen åt sidan. Svalna
6 - Sätt Ugnen på 200 grader
7 - Häll lite bechamelsås i en form 25x30cm
8 - Häll i ricottaost och basilika och muskot i köttsåsen
9 - Fördela köttblandningen på plattorna rulla ihop, skarven nedåt
10 - Häll resten av såsen över plattorna och strö på permesanosten
11 - Gratinera i 25 - 30 minuter
Servera en Fänkålssallad till med cocktailtomater